Verwacht: Teach voor de TI-83

7 mei 2003

Het is een drukke periode geweest. Hier in Amsterdam heeft het gestormd, het water viel met bakken uit de hemel maar nu is het rustig.
Een op een kleine zonsverduistering na kraakheldere hemel glimt boven een stille stad. Tijd voor berusting.

De woordenlijsten op de website zijn op andere wijze ingedeeld. Nu is zoeken mogelijk op categorie, op de naam van de inzender, op schooltype, op school, zoeken is mogelijk op boek en op uitgever.

Uitgeverij Wolters-Noordhoff heeft de Basistrainer voor de beroepsgerichte leerweg uitgerust met een exemplaar van Teach2000, toch een compliment voor onze inzet.
Ook het lesmateriaal van de opleiding Vrede en Veiligheid, een oriëntatie op de krijgsmacht, is met het overhoorprogramma uitgebreid.

Uitgeverij Intertaal daarentegen, was niet zo gelukkig met het publiceren van de lijsten van de boeken Spaans en Italiaans op onze website.
Ze eisten bij monde van Paul Jansma dat het materiaal direct verwijderd diende te worden. Op een aanbod de software te leveren bij het lesmateriaal van Intertaal werd niet gereageerd.

Teach2000.71 bleek een fout te bevatten, waardoor de meerkeuze-mogelijkheden niet in alle gevallen in beeld kwamen. Daarom hierbij de kennisgeving van een update, versie 711.

Behalve bovenstaande fix de volgende wijzigingen:Als je dus een TI-83 hebt kunnen woordenlijsten worden gebruikt om mee te oefenen op deze rekenmachine. Handig voor als je onderweg bent! Helaas is de handleiding nog niet af. Meer info volgt spoedig!

Print deze pagina Terug