Uitprinten van spiekbriefjes

30 juli 2003

Geachte studenten,

Een nieuwe versie van het overhoorprogramma Teach2000 is verschenen.. Versie 7.13.

Geïnspireerd door reizen naar verre landen is besloten dat Teach2000 klaar is voor de rest van de wereld. Daarom bevat de nieuwe versie van het overhoorprogramma alle ondersteuning voor het toevoegen van een taal. Aan Frans wordt gewerkt, wie doet Duits?
Of Spaans wellicht?

Meewerken aan Teach2000 kan eeuwige roem opleveren. Of in ieder geval een eervolle vermelding in de About-box.

Een andere grote verbetering is het uitprinten. De vragen en de antwoorden kunnen ook.. sssst.. ..worden uitgeprint als spiekbriefje.

Zie hieronder een gedetailleerd overzicht van alle vernieuwingen en opgeloste problemen.

Ook willen we nog even wijzen op een kleine recensie verschenen in het zomernummer Compukids 55..

"Tot slot nog een programma voor als je weer naar school moet. Want nu kun je Teach 2000 gebruiken om je te helpen bij het leren van saaie woordjes en andere vragen. Het is een heel uitgebreid programma en bovendien heel makkelijk in het gebruik. Je kunt zelf invoeren wat de vragen en de antwoorden zijn. Je kunt dus woordjes invoeren voor een bepaalde taal maar ook hele vragen met lange antwoorden is geen probleem. Of bijvoorbeeld rekensommen en het antwoord daarop. Daarna kun je jezelf overhoren op veel verschillende manieren, zoals vragen op willekeurige volgorde of meerkeuzevragen. Kun je ook mooi zeggen dat je voor school achter je computer moet zitten, en dat is altijd leuk!"

Bron: compukids.nl - Het gaafste magazine voor jou!

Voor zover nog van toepassing: Prettige vakantie!

Nieuw:

Verbeterd:TI 83 (Plus):Website:Verwacht:

Print deze pagina Terug