Nieuwe smileys

27 november 2003

De nieuwe versie van Teach2000 is verschenen. Nu met een nieuwe overhoor-optie. De in eerdere overhoringen gemaakte fouten kunnen bij elkaar worden overhoord.

De inmiddels ouderwetse smiles zijn vervangen. Net als het geluid bij een goed of een fout antwoord. De gezichtjes kijken blijer naarmate het resultaat beter wordt. Zo kan Teach2000 weer even mee.

Verder is een aantal kleine verbeteringen aangebracht, waar je als gebruiker niet mee zal worden geconfronteerd. De nieuwe versie is sneller geworden.
Zie de laatste veranderingen voor de volledige lijst.

Deze keer is ook het T2K-bestandsformaat gewijzigd. Nu wordt xml gebruikt zoals het bedoeld wordt; als uitwisselbaar formaat. Sleep een lijst naar de webbrowser en je zult de lijst wel-opgemaakt in beeld krijgen.
Andere programmeurs kunnen zich nu uitleven voor 'third party'-programma's, die gebruik maken van deze files. Als je dus wensen hebt voor Teach2000? Bouw ze zelf!

Teach2000 begint een steeds groter succes te worden. Uitgeverijen doen verzoeken de software te mogen gebruiken en grote organisaties als het ABP en de NS houden met dit programma de kennis van hun medewerkers op peil.

Volgende release wordt waarschijnlijk Unicode ge´mplementeerd. Unicode is een karakterset die ook Chinese, Arabische Hebreeuwse, Thaise en Cyrillische tekens kent. Iedere karakterset die MS Word ondersteunt, zal in Teach2000 versie 7.30 te gebruiken zijn.

Print deze pagina Terug