Nieuwe versie, 8.19

04 juli 2007

Iedereen die Frans studeert en de nieuwste versie van Teach2000 gebruikt, weet dat de dakje- handmatig moest worden toegevoegd. Dit leverde veel vragen op. Daarom is het toevoegen van symbolen nu eenvoudiger geworden.
Dit is een van de noviteiten van versie 8.19. Daarbij kan het symbolenvenster van formaat wijzigen, waardoor het minder in de weg staat.

Wil je de geluiden en afbeeldingen invoegen in de lijst zelf? Alles in een bestand is mogelijk!Kies bij opslaan voor 'Teach2000-bestanden met extra opties'. Een scherm wordt zichtbaar, waarmee het bestand kan worden versleuteld, en/of waarbij de multimedia-bestanden kunnen worden ingevoegd. Dit is een mogelijkheid die eerst alleen uitgeverijen hadden, maar nu voor iedereen beschikbaar is.
Het is ook mogelijk aan te geven dat bij het openen van de lijst meteen moet worden overhoord.

De andere wijziging is van meer technische aard.
Het installatiebestand van Teach2000 is nu 'ondertekend', met de digitale handtekening van Basement.nl.
Dit is de garantie dat het bestand dat wordt gedownload, afkomstig is van Basement.nl en dat niemand ermee heeft kunnen rommelen. Hier staat Comodo voor in. Om het certificaat te kunnen gebruiken is Basement.nl als bedrijf doorgelicht en betrouwbaar bevonden.
Dit zogenaamde 'code signing' wordt steeds belangrijker. Mede door Windows Vista, die de authenticatie automatisch voor je regelt.

Code Signing Installer

Verder is de gebruikerservaring met het nieuwe Windows Vista verbeterd. Voor meer info, zie de versiehistorie.

Print deze pagina Terug